Те тая пущина леко изпуска налягане по оста, държаща клапата. Има ли лек, че като я гледам няма разглобяване
Известие
Collapse
No announcement yet.
Гасяща клапа 156 16V
Collapse
X
-
Тури си един подпис че да знаем за каква кола става дума.
Инак имам една клапа в мазата, нещо ако трябва...Alfa Romeo 159SW 2.4JTDm/20V 200* коня + 1 магаре зад волана.
Ако искаш да си бърз-тръгни сам, ако искаш да стигнеш далеч-тръгни с приятели!!!
Горе главата, нищо че е празна...
Comment
-
Първоначално публикувано от mirchozo Покажи съобщениеТури си един подпис че да знаем за каква кола става дума.
Инак имам една клапа в мазата, нещо ако трябва...
Comment
-
Първоначално публикувано от Alex_26 Покажи съобщениеГасяща клапа има само дизел и едно 16V става 1.9JTD 16V M-JetAlfa Romeo 159 1.9 16V SW
Comment
-
Първоначално публикувано от GammaRay Покажи съобщениеВсе пак, не е лошо да си напишеш колата, че и без т'ва си на всяка манджа меродия, та да не те мислим
Comment
-
Първоначално публикувано от lubo_red Покажи съобщениеИ 1.9 8в 110 има гасяща клапа.
Comment
-
С това отношение друже надали някой ще ти отговори, хем много знаеш, хем се блещиш някой като ти каже нещо, ако продължаваш така никой няма да ти обръща внимание, нали...?
Щом не намираш отговор, търсиш решение по някакъв начин, изработваш си детайл на стругар или импровизираш нещо. На първо време аз бих го разглобил за да видя какво може да се направи. Ако не става или е прекалено сложно и неоправдано, тогава в раздел "купува". Все пак не е болка за умиране, можеш и без клапа да движиш, малко е неприятно но...Alfa Romeo 159SW 2.4JTDm/20V 200* коня + 1 магаре зад волана.
Ако искаш да си бърз-тръгни сам, ако искаш да стигнеш далеч-тръгни с приятели!!!
Горе главата, нищо че е празна...
Comment
-
Първоначално публикувано от mirchozo Покажи съобщениеС това отношение друже надали някой ще ти отговори, хем много знаеш, хем се блещиш някой като ти каже нещо, ако продължаваш така никой няма да ти обръща внимание, нали...?
Щом не намираш отговор, търсиш решение по някакъв начин, изработваш си детайл на стругар или импровизираш нещо. На първо време аз бих го разглобил за да видя какво може да се направи. Ако не става или е прекалено сложно и неоправдано, тогава в раздел "купува". Все пак не е болка за умиране, можеш и без клапа да движиш, малко е неприятно но...
Колкото до останалото - тази клапа е много важно нещо и няма да я махна. Да ми я прави стругар няма смисъл (много пари) - тя си е наред, но не знам с какъв семеринг е и дали ще намеря такъв. Разглобяването е гадно, тя е капсулована
Comment
-
Първоначално публикувано от viktorsterev Покажи съобщениеС каква и е точно функцията?
Comment
-
Първоначално публикувано от firedragon Покажи съобщениеТова за маслото надявам се, се шегуваш като го казваш.
Comment
Comment